Ekopost

Ekoposts multikanal-løsning gjør det mulig for våre kunder å kommunisere med sine kunder på en bedre måte. Skal man sende informasjon, innkallinger, varsler, rapporter, fakturaer, inkassovarsler og lignende enten digitalt eller i Posten fungerer denne løsningen. Ingen kunde er for stor eller for liten da løsningen er fullstendig fleksibel og har ingen faste kostnader knyttet til implementering eller bruk.

api printerdriver dragndrop epost ekopostmultikanal efaktura ehf digipost epostut sms posten

 

Veien inn

epost dragndrop printerdriver api ekopostmultikanal

 

Epost

Send en epost med et vedlegg vi skal sende direkte til din egen epostadresse på vår webserver fra din telefon eller pc.

Løsningen vår vil plukke opp vedlegget og sende det i avtalt kanal.

Denne løsningen brukes typisk for kontrollører og tilsyn som sjelden er på kontoret og trenger å sende en rapport underveis.

 

Drag and drop

Har du brev eller en faktura på pc’en som du ønsker å få sendt avgårde uten å flytte deg fra pc’en samtidig som du ikke ønsker eller kan installere programvare på pc’en er dette valget.

  1. Åpne en nettleser og logg deg på siden din hos oss.
  2. Dra dokumentene over på siden vår.
  3. Bekreft valgene dine og send ut. Vi fikser resten!
  4. Tenk på all tiden og alle pengene du har spart på å ikke bruke en tungvint løsning.

 

Printerdriver

En av de enkleste måtene å sende et brev eller en faktura.

  1. Installer vår printerdriver.
  2. Velg et dokument som skal sendes.
  3. Trykk skriv ut og velg vår skriver (eller bare trykk ctrl+p om vil unngå musearm) og bekreft valgene dine. Vi fikser resten!
  4. Tenk på all tiden og alle pengene du har spart på å ikke bruke en tungvint løsning.

 

API

De kundene som har et visst volum og kompetanse kan sette opp fullautomagiske løsninger som sørger for at alt som skal sendes blir sendt i de rette kanalene til rett tid.

Vårt API gjør at kunder som kobler seg opp har tilgang til alle våre svenske og norske utkanaler. Kundene styrer selv implementeringen, kostnadene og mange kobler opp nye kanaler etter hvert som behovene endrer seg.

 

 

 

Utkanaler

ekopostmultikanal efaktura ehf digipost epostut sms posten

 

eFaktura

Nordmenns førstevalg for å motta en faktura.

I 2022 ble det betalt 207 millioner eFaktura i Norge og over 80% av befolkningen over 18 år ønsker å motta sine faktura i dette formatet (de har valgt Ja takk til alle i sin nettbank).

Mye lavere kostnader, vesentlig høyere betalingsgrad og mindre klimaavtrykk sammenlignet papirfaktura.

Den foretrukne faktura-kanalen for B2C.

 

EHF (Peppol BIS billing 3.0)

Den foretrukne kanalen for faktura B2B og ikke minst B2G.

Mye lavere kostnader, mindre utslipp og høyere betalingsgrad sammenlignet med epost og papir.

 

Digipost

Om du er opptatt av høy åpningsgrad og smart funksjonalitet i tillegg til at ekstra sikkerhet er Digipost rett kanal. Nærmere tre millioner norske innbyggere og ti tusen virksomheter bruker Digipost. Du når alltid rett mottaker, og du kan trygt sende sensitiv informasjon.

Lavere kostnader, mindre utslipp og høyere åpningsgrad sammenlignet med epost og papir.

 

Epost

Skal du sende informasjon som ikke er sensitiv er epost ofte et rimelig og godt alternativ. De fleste leser eposter hver dag og har gode løsninger for å få informasjonen.

Epost er ikke like godt egnet for sensitiv informasjon (regnes ikke som like sikkert som alternativene) eller for vedlegg (avvises ofte som SPAM).

 

SMS

Kanalen for rask info rett i lomma.

SMS er en effektiv, rask og enkel måte å nå kunder på. 95% av all SMS blir lest innen 3 minutter. Det betyr at din mottaker nesten alltid vil se dine meldinger raskt. Med SMS er det enkelt å tilpasse kommunikasjonen slik at kunden føler seg sett og verdsatt.

 

Papir (Posten)

Vi printer, konvolutter og leverer på Posten for deg!

En fin kanal for DM og et trygt og godt alternativ for de som ikke kan eller vil motta informasjon digitalt. Det er verdt å merke seg at i følge undersøkelser viser papir seg å være bedre når vi leser for å få dypere forståelse og for å huske det vi leser (COST E-READ Stavanger-deklarasjonen om lesingens fremtid).