Pakking og distribusjon, kundeservice, integrasjon og systemdrift, lager og lotteridrift

Vi er en totalleverandør av tredjepartslogistikk for nettbutikker og bedrifter. Vi tilbyr tjenester i hele verdikjeden. Som bl.a. pakking, kundeservice, system støtte, lager, utsendelse og returhåndtering.

For oss er ingen oppdrag for små eller for store, for enkle eller for kompliserte. Vi gjør alt fra å pakke vitaminer i esker, til å drifte nettbutikker og bokklubber. Vi tilbyr kundetilpassede løsninger med lave oppstartskostnader og kort implementeringstid.

Har du produktet har vi løsningen du trenger for distribusjon!

 

Pakking og distribusjon

Vi utfører alt fra enkle til komplekse og krevende oppdrag. Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov og ønsket servicegrad. Fra nettbutikk vil dine ordrer gå sømløst til vårt ordresystem, ingen filutveksling nødvendig. Du kan også få tilgang til systemet og få full oversikt over dine kunder. Vi gir deg tilgang til gode volumavtaler på emballasje og distribusjon. Du velger selv om du vil benytte vårt tilbud eller benytte dine egne avtaler.

 

Kundeservice

Vi leverer profesjonell kundeservice alle hverdager fra kl 0800 – 1600 som en integrert del av logistikkoppdraget. Vi betjener kundeservice i alle relevante kanaler – sosiale media, chat, e-post og telefon, og vi setter opp FAQ og selvbetjeningsløsninger. Vi har et profesjonelt saksbehandlingssystem som sikrer dine kunder en rask og kvalitetssikker behandling.

Våre medarbeidere har lang erfaring og tar godt vare på dine kunder.

 

Integrasjon og systemdrift

Vi har systemene du trenger. Vi tilbyr en komplett løsning for netthandel og abonnement. Har du allerede en nettbutikk kan den enkelt integreres med våre systemer, både ERP-system og lager/ordre, vi håndterer alt som skjer etter at salget er gjennomført. Vår løsning ivaretar alle nødvendige forretningsprosesser fra ordre, faktura, leveranse og lagerstyring, til betalingsoppfølging, regnskap og økonomistyring.

 

Lager

Vi disponerer store volum med areal og tilbyr kundetilpassede og fleksible logistikkløsninger. Vi håndterer alle lagerets funksjoner som mottak av varer, håndtering av returer, sjekk av varer, registrering, returer, varetelling mm. Gjennom vår web-løsning Ongoing har du oversikt over varene dine, samt muligheten til å lage ordre og bestille varer. Vi kan automatisere rapportering med relevant statistikk eller gi beskjed når avtalt minimumslager er nådd.

 

Lotteridrift

Vi kan være en totalleverandør for ditt lotteri. Her kan vi hjelpe med alt fra søknad til Lotteritilsynet til rapport etter avsluttet lotteri. Trenger du kun hjelp på deler av lotteridriften kan vi også gjøre dette. Vi har flere tiårs erfaring med drift av de største lotteriene i landet til de aller minste.

 

Interntrykkeri

I tillegg til våre produksjonsmaskiner på Hagan har vi også våre egne profesjonelle maskiner for trykk/print i Grimstad. Våre maskiner kan lage alt fra postkort til ferdige stiftede hefter. Det vil blant annet si at du kan trykke mindre volum av gangen til dine produkter i nettbutikken. Vi kan ha minimumslager og trykke opp ved behov. Variabel tekst fra nettbutikk løser vi også.