Andvord Grafisk er leverandørmedlem i Fundraising Norge.

Andvord Grafisk har bistått ideelle organisasjoner i over 30 år!

Andvord Grafisk er et aktivt leverandørmedlem av Fundraising Norge. Vi har utviklet løsninger for ideelle organisasjoner ganske enkelt fordi de fortjener gode hjelpere!

Det din organisasjon trenger er:

  • En erfaren rådgiver som bidrar med å gjøre strategien tydeligere, foredler målgruppen, setter samen en god budsjett-/mediafordeling og støper grunnmuren som lønnsomme aktiviteter bygger på.
  • Et kreativt team som kjenner menneskene i målgruppen, og som vet hvilke virkemidler som gir oppmerksomhet og respons.
  • En tekstforfatter som når frem til, leseren på en effektiv og handlingsutløsende måte.
  • En AD/ grafisk designer som forsterker budskapet og stimulerer til respons.
  • En produksjonsplanlegger som setter opp kostnadseffektive produksjonsløsninger med gjennomtenkt, effektforsterkende bruk av variabler og andre tekniske muligheter.
  • En prosjektleder som lager effektive planer, har ro og oversikt og følger opp slik at budsjetter og tidsplaner holdes.
  • En moderne og miljømessig maskinpark som spiller på lag med budsjett og kreative løsninger.

Andvord Grafisk salg og kundeservice

Andvord Grafisk har gjennom 30 år vært leverandør av grafiske tjenester til hjelpeorganisasjoner. DM-kampanjer er et kjerneområde og våre løsninger omfatter utvikling av ide og budskap, design, tekst/foto, trykking, digitalprint og pakking. Du kan samtidig lansere et DM-budskap på digitale plattformer for å oppnå best mulig respons og bidrag.

Medlemsfordeler:

Andvord Grafisk tilbyr eyetracking (øyesporing) for å måle hvor godt direkte markedsføring (DM) oppfattes av giverne og potensielle nye givere. Andvord Grafisk tilbyr medlemmer av Fundraising Norge å preteste inntil tre varianter av din DM i forkant av utsendelsen. Den beste DM`en velges. Pris til medlemmer 8.000,-. Ønsker du mer informasjon kan du lese brosjyren om eyetracking.

Kontakt:
Tina Kalland
Rådgiver